De firma Berner Torantriebe is al meer dan 60 jaar een van de toonaangevende fabrikanten van deuraandrijvingen en toegangspoorten.

Met eigen productie in Duitsland zorgt Berner voor het vervullen van de meest veelzijdige klantenwensen en biedt praktijkgerichte oplossingen. De eersteklas kwaliteit en de daaraan gekoppelde betrouwbaarheid van de Berner-producten worden door geselecteerde onderdelen, duurtests en een zorgvuldige eindcontrole gewaarborgd.
Dit is de succesformule van het Berner-team en het belangrijkste argument voor een goede relatie met onze klanten.




Als klant van Berner willen wij u dagelijks versteld doen staan van onze dienstverlening, onze unieke producten en de passie voor ons werk. Wij slaan graag ook onbekende, nieuwe wegen in en stellen ons hierbij steeds opnieuw veeleisende doelen. Wij willen voor u DE partner zijn die duurzaam kan bijdragen aan uw succes.

Wij willen dat onze klanten zich goed voelen bij ons.

Berner Torantriebe staat voor:

 

Klantgerichtheid

Verrassend anders en ongekend persoonlijk

Het verheugt ons dat u onze klant bent. Al onze medewerkers stellen alles in hun werk om het beste resultaat voor u te behalen. Wij hebben als doel altijd persoonlijk voor u bereikbaar te zijn en nemen graag tijd voor u en uw wensen. Wij willen niet alleen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze verwachtingen ook overtreffen en onze klanten steeds weer met nieuwe ideeën en producten verrassen.

Het intensieve contact met onze klanten ligt ons nauw aan het hart, alleen op deze wijze kunnen wij geheel individueel op iedere wens afzonderlijk ingaan. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Kwaliteit

Meer dan alleen het product

Kwaliteit betekent voor ons meer dan alleen maar productkwaliteit. Dit is voor ons vanzelfsprekend en wordt dagelijks door innovatieve en efficiënte kwaliteitscontroles gewaarborgd. Bovendien staan onze medewerkers met jarenlange ervaring met een grondige kennis en creatieve ideeën voor de continu groeiende kwaliteit van het merk Berner. Innovatieve en betrouwbare toeleveranciers ronden dit beeld succesvol af.
Kwaliteit betekent voor ons echter ook continuïteit en betrouwbaarheid. Dit bewijzen wij al sinds ruim 55 jaar elke dag opnieuw.

Bekwaamheid

Onze medewerkers maken het verschil

Ieder van ons kent zijn kracht. Gezamenlijk delen wij kennis en ervaring, vol vertrouwen, open en eerlijk. Gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers zijn een belangrijke module voor het succes van ons bedrijf. Onze stimulans is om elke dag beter te worden en te voldoen aan de hoogste eisen. Daarom breiden wij onze bekwaamheden en kennis continu uit met afzonderlijke vervolgopleidingen. Onze kennis is in uw voordeel.

Flexibiliteit

Flexibel reageren, actief handelen

Wij blijven nieuwsgierig en staan open voor veranderingen. De communicatie met onze klanten en collega's vindt rechtstreeks plaats, persoonlijk en bewust. Op deze wijze kunnen wij snel en ongecompliceerd ingaan op uw ideeën en wensen. Onze veelzijdigheid maakt ons een sterk team, dat klantenwensen binnen de kortste tijd omzet in marktconforme oplossingen.

Teamgeest

Loyaliteit en respect

Gezamenlijk bereiken wij meer. Wij controleren elkaar en leggen de verantwoording bij een ieder die deel uitmaakt van ons team. Hierdoor kan altijd volledig aan onze verantwoording worden voldaan, ondersteunen wij ons en versterken wij ons door middel van onze samenhang. Echte teamgeest ontplooit zich door loyaal gedrag en respect. Elke medewerker binnen ons team heeft bijzondere sterke punten en bekwaamheden en past deze altijd toe voor wat betreft onze klanten. Dit maakt van ons een succesvol team en een betrouwbare, krachtige partner.