Inspirerende comfort - veiligheid die je voelt

Berner Torantriebe en accessoires staan altijd garant voor uitstekende veiligheid en eersteklas comfort. Sinds ruim 60 jaar produceren wij in Rottenburg am Neckar toekomstgerichte aandrijvingsconcepten en eersteklas producten – Made in Germany. De unieke Berner voordelen zijn een goede reden om te beslissen voor een product van Berner.

Gecertificeerde veiligheid

Onze aandrijvingen zijn uitvoerig gecontroleerd en dragen het TÜV-zegel en zijn volgens de geldende normen gekeurd. Bovendien zijn ze in combinatie met de deuren van alle belangrijke deurenfabrikanten getest en gecertificeerd conform DIN EN 13241-1.



Sensitieve hindernisherkenning

Door de geïntegreerde, intelligente automatische uitschakeling herkent de deur hindernissen en stopt direct. Een mogelijke beknelling is zodoende uitgesloten.



De unieke Berner-rail

met geïntegreerde inbraakbeveiliging

Mechanische schuifvergrendeling
Zodra de garagedeur gesloten is, klikt de geïntegreerde schuifvergrendeling automatisch vast in de geleiderail en maakt zo het openbreken van de deur onmogelijk. Deze bijzondere inbraakbeveiliging is puur mechanisch en functioneert altijd – ook zonder stroom.

Flexibel railsysteem
De slechts 3 cm vlakke rail in een vrij te kiezen lengte is naar keuze met een beproefde tandband van polyester/polyamide of sterke polyurethaan tandriem met geïntegreerde staaldraad verkrijgbaar. Harde kettinggeluiden behoren tot het verleden.

Volledig onderhoudsvrij
Om het even of u nu voor de tandband van polyester/polyamide of voor de sterke tandriem met geïntegreerde staaldraad kiest, beide varianten zijn volledig geluidsarm en onderhoudsvrij.

Noodontgrendeling
Bij stroomuitval kan de deur te allen tijde aan de binnenkant handmatig geopend worden.

Het juiste materiaal
De bijzondere geometrie en het profiel van de rail maken verbuigen haast onmogelijk en waarborgen zo het veilig gebruik en de duurzaamheid van uw deursysteem.

Snelle en eenvoudige montage
Onze garagedeuraandrijvingen kunnen bijzonder snel en eenvoudig gemonteerd worden. Zelfs bij langere rails is een enkele ophanging in principe voldoende.




Sinds 1960, ruim 60 jaar ervaring,
competentie en kwaliteit

In de afgelopen 60 jaar geleden heeft de firma Berner Torantriebe KG zich van een mechanische werkplaats tot een internationale onderneming met veelzijdige competenties op het gebied van deurautomatisering ontwikkeld en met haar uitvindingen de branche in belangrijke mate gevormd.





Made in Germany

Alle Berner producten worden uitsluitend in Duitsland ontwikkeld en vervaardigd. Dit en nog veel meer vormt de garantie voor de bijzonder hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van onze producten.



Overige unieke voordelen van Berner

 

Naast de veiligheidseigenschappen bieden al onze aandrijvingen nog andere voordelen en ze overtuigen door innovatieve techniek - gewoon typisch Berner.

BISURE DRAADLOZE TECHNOLOGIE
SECURE MOBILE APP
MINIMAAL ENERGIEVERBRUIK
ROBUUST EN STERK
RAIL MET TANDBAND OF TANDRIEM
VIJF JAAR GARANTIE - OOK OP ELEKTRONICA
LED- VERLICHTING
FUNCTIE VOOR SNEL- EN DEELS OPENEN
OVERZICHTELIJKE MENUNAVIGATIE
SOFT-START EN SOFT-STOP
VOLAUTOMATISCHE KRACHTREGELING
FUNCTIE VOOR DEELS OPENEN
GaragedeuraandrijvingenGA Accu-/solarParkeergaragedeuren en industriële deuraandrijvingenDraaipoortaandrijvingenSchuifpoortaandrijvingenLooprailsystemenSlagbomenTouw-/kettingafzetting Draadloze installatieToebehoren